Kennismaken

homeportofoliocontactcontact contact


Al zo lang als ik mij kan heugen ben ik bezig met het vormgeven van mijn gedachten en ideeën via mijn handen. Creatief bezig zijn brengt de balans tussen mijn hoofd en mijn hart en is inmiddels niet meer uit mijn leven weg te denken.

Door het volgen van diverse opleidingen en cursussen heb ik met veel materialen kunnen oefenen en werken, van steen tot papier, van water- tot olieverf. Uiteindelijk heb ik me beperkt tot klei en uitgehard textiel met daarbij af en toe een uitstapje naar de verf en het doek. In deze materialen kan ik mezelf het beste kwijt.

Door mijn werk als human resource manager en coach heb ik een voorkeur gekregen voor het maken van mensbeelden. Zowel met acryl op doek als met klei, maar ook met andere materialen zoals bijvoorbeeld textiel. De combinaties van materialen lijken eindeloos. Humor en vrolijkheid is een belangrijk aspect in mijn werk.

Inmiddels spitsen mijn activiteiten zich toe op twee zaken. Het zelf maken van beelden die me boeien, raken en amuseren, terwijl ik daarnaast anderen letterlijk en figuurlijk de ruimte biedt om zichzelf te ontdekken in creatieve zin. Ook kun je op mijn ondersteuning rekenen bij de verschillende technieken en vormgeving.

Sinds ik mijn eigen atelier heb vallen alle puzzelstukjes in elkaar!
home


Jolanda Hiemstra