Nieuws

homeportofolioportofoliocontact contact

Workshops

In oktober gaat Atel J weer van start met een volgend seizoen van dagdelen en workshops waar je je voor kunt aanmelden. Er zijn nog enkele plaatsen vrij, maar reageer snel want we werken met kleine groepen.


                
                        Vrij Atelier: Donderdagochtend 09.30 – 12.30 uur (vanaf 3 oktober)                                        Vrijdagochtend 09.30 – 12.30 uur (vanaf 4 oktober)   

       

---------------------------------------------------------------------------------------
Open Atelierdag

De Open Atelierdag op 1 september jl. was rustig,  maar zeker geslaagd. Mensen uit de directe omgeving konden eindelijk een kijkje komen nemen wat daar toch allemaal gebeurde in dat Atel J……
Het was heerlijk weer, de beelden stonden allemaal prachtig opgesteld in de tuin en in het atelier, kortom een fijne dag.

Beschrijving: 20190901_125042.jpgBeschrijving: 20190901_125210.jpg            Beschrijving: 20190910_135429 (1).jpg

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Kunstmarkt op 7 september

De Kunstmarkt op 7 september was in de loop van de middag, na een paar regenbuitjes,  heel druk en gezellig. Veel cursisten kwamen gedag zeggen en een praatje maken, maar ook de nieuwe cursisten vanaf oktober kwamen even persoonlijk kennismaken. De onderwater collectie viel zeker in de smaak bij de bezoekers van de kunstmarkt (veel complimenten)  en een grote inktvis werd mooi genoeg bevonden om voortaan bij iemand op de eettafel te mogen staan. Kortom, een hele geslaagde dag.
In de Baarnsche Courant stond ook weer een leuke aankondiging van Atel J. 

 

 Jolanda Hiemstra
Mail info@AtelJ-Baarn.nl